Tlf: +47 92 03 16 15
Sømsveien 170, nr 1, 4638 Kristiansand S

Elektrisk seilbåt

Vi er noen ingeniører og sivilingeniører med lang erfaring fra Offshore, maritim, kommunalteknisk, flyving og grønn energi sektor.

De fleste av oss har mellom 20-30 års erfaring fra bedrifter innen innovative teknologiske produkter og løsninger. Erfaring fra produktutvikling og oppstartsselskaper.

Mange av oss har eid seilbåt i mange år, med erfaring fra tur og regatta seiling. Nå har vi lyst til å kombinere kunnskap fra teknologibedrifter og seiling. Vi skal kombinere elektrisk fremdrift i båt med å produsere grønn energi underveis på tur.

Vi er en kunnskapsbedrift som snakker med kunden, kommer opp med løsninger og tar ansvaret for hele prosessen inklusiv montasje, tegninger og dokumentasjon.

Dersom du ikke ønsker elektrisk båt/ombygging, men bare noen av løsningene, kan vi også hjelpe til med dette. Det kan være litium batteri, ladning, solceller, overvåking osv. 

Vi bruker leverandører som ligger langt fremme på sine fagfelt og produkter. Mange av våre leverandører leverer premium produkter og har vunnet flere innovasjonspriser og forbruks tester. 

Vi har en First 47.7 seilbåt, hvor vi tester ut utstyr og funksjoner i praksis. Dette gir oss en trygghet i produktene og løsningene vi anbefaler.Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Etech

Sømsveien 170, nr 1
4638 Kristiansand S

Managing Director

Bengt de Vylder Larsen
bengt.larsen@etechmiljo.no

Tlf

Tlf: +47 92 03 16 15
Webdesign ©2008-2020 Web Norge